وارد شوید
ثبت نام کنید
دسته بندی ها
طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی را در وبلاگ زیستپ دنبال کنید. زیتون پرورده یکی از پیش غذاها و چاشنی های خوشمزه و خوش طعم استان گیلان است که آن را با هر غذایی می شود نوش جان کرد، مغز گردوی سابیده شده و رب انار را می توان به عنوان یکی از اصلی ترین ماده غذایی و طعم دهنده طبیعی به این چاشنی محلی معرفی کرد. در ادامه قصد داریم تهیه این پیش غذای محلی آن هم به روش اصلی و بومی استان گیلان را باهم بررسی کنیم، لطفا با ما همراه باشید.
طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی خوشمزه
شما برای آن که بتوانید در منزل به راحتی و با کیفیتی بسیار بالا اقدام به تهیه و تولید زیتون پرورده اصیل گیلانی کنید لازم است در ابتدا با مواد اولیه آن آشنا شوید که در ادامه به صورت کامل به بررسی این موارد پرداخته ایم.
ابتدا مغز گردوها را درون نمکیار های سفالی کاملا بسابید، اگر نمکیار در دسترس شما نیست می توانید از میکسر، برای خرد نمودن مغز گردو ها استفاده کنید. حتما زیتون خود را قبل از قرار دادن در مواد تهیه شده امتحان کنید، در صورتی که مزه زیتون شما به شوری می زند، آن ها را به مدت یک ساعت درون آب سرد قرار دهید تا مزه شوری آن گرفته شود، سپس زیتون ها را در ظرفی مناسب و نسبتا بزرگ قرار دهید. مغز گردوی سابیده شده، سیر کوبیده شده و سبزی های محلی خرد شده را بر روی آن اضافه کنید. (اگر سبزی چوچاق در دسترس شما نبود، می توانید معادل آن از نعنای خشک استفاده کنید)
در مرحله آخر شما باید آب انار، رب انار و دانه های ترش انار را درون مخلوط کن بریزید و به همراه آن کمی نمک و گلپر اضافه کنید، هنگامی که مخلوط شما کاملا باهم میکس شدند آن ها را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس بر روی زیتون ها بریزید، سعی کنید تمامی مواد را به خوبی باهم ترکیب کنید تا زیتون پروده ای خوش طعم و خوش عطر را همراه با غذا نوش جان کنید.
طرز تهیه زیتون پرورده شمالی و کاملا خانگی
جمع بندی:
این بود نگاهی به طرز تهیه خوشمزه ترین، اصیل ترین و خانگی ترین زیتون پروده محلی و سنتی استان گیلان! چنانچه در منزل این چاشنی پرطرفدار و خوشمزه را تهیه کرده اید لطفا در بخش نظرات، تجربه های خود را با ما به اشتراک بگذارید.